miercuri, 20 martie 2013

. . .

      Știu că sunt momente în care te decizi să nu mai bagi în seamă toate răutățile . Știu că spui că nu contează ce spun alții despre tine. Cu toate astea , renunți ! Te resemnezi la gândul că asta este viața și că nu ai ce face . Ba da ! În mâinile tale stă toată puterea. Tu decizi dacă vrei să fii călcat în picioare sau respectat. Nu îi asculta . Vor doar să te facă să disperi. Să ajungi acasă și să plângi în pernă ,știind că tu nu vrei să pui capăt ăstora , că poate chiar îți dorești .
     Viața noi ne-o facem , nu Dumnezeu. Într-o lume ca asta , trebuie să ai mândrie , orgoliu și cred că până la urmă puțină nepăsare. Nu , nu înseamnă că ești fals , înseamnă că știi să îți impui un punct de vedere. Oricum , cum ai fi, lumea te judecă după aparențe. M-am săturat deja să încerc să arăt că nu sunt ceea ce par .Cei ce îmi sunt aproape , știu ce caracter am .
 „ E slabă , hai să o criticăm.
   E plinuță , hai să o criticăm.
   E urâtă , merge strâmb , e surdă , nu vede , nu e capabilî să gândească ...Hai să criticăm ! ”
 Lumea mereu o să aibă ceva de comentat. Nu are rost să ajungi în acel punct în care să spui „ Nu mai pot .Trebuie să pun capăt .” Da, trebuie , dar nu cum crezi tu . Nu are rost să faci ceva nebunesc doar pentru că ceilalți te văd așa cum știi că nu ești defapt.
   Fii puternic/ă și luptă . Mai devreme sau mai târziu acele persoane o să aibă de regretat.

P.S. : Dacă nu știți melodia , vă rog să o ascultați și să urmăriți video-ul. Cred că doar așa vă puteți da seama ce simte un om în astfel de situații.

 

4 comentarii: